Változások!

Holnapra tervezzük az oldal motorjának, a fórumnak az átalakítását!

Többször elhangzottak a fórummal kapcsolatos kritikák az oldalon, így az oldal megreformálásban beiktattuk a fórum átépítését is. A legnagyobb felrótt hibák a következők voltak:

  • Nem felül jelenik meg az utolsó hozzászólás
  • Nem lehet “kedvelni” a hozzászólásokat
  • Nem lehet egyszerűen, átláthatóan válaszolni a kommentekre

Nem kell megijedni nem lesz óriási átalakítás! Egyszerűen a csoportokat felcseréljük a fórumokkal, mivel a csoportok a felsorolt feladatokat megvalósítják! Így tehát holnap délutántól, ha valaki a nyiregyhazaspartacus.hu-n,vagy itt a hajraszpari.hu-n, esetleg saját böngészőjében a kedvencek között rákattint a Fórum menüpontra, akkor a csoportok fognak megjelenni.

Ha a felső menüben, rákattintotok a csoportokra, akkor elérhetitek azt az oldalt ami holnap délutántól fogadni fog titeket!

A mai napon ismerkedjetek vele! Most engedélyezett, hogy mindenki kipróbáljon mindent, nyugodtan írjatok bele akár csak egy minta szöveget a csoportokba, próbáljátok ki a válaszadási lehetőséget, a kedvelést és mindent.  Ma az oldal minden terén engedélyezzük az ezzel kapcsolatos hozászolásokat,tehát lehet offolni. Ha kérdésetek van bátran tegyétek fel itt kommentben, a fórumon, vagy privát üzenetben! Kérjük, hogy mondjátok el a véleményeteket is!

TERVEZETT IDŐPONT:2014.06.27. 15:00

Subscribe
Visszajelzés
guest

*

0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments